Golf grupper

Sandra og Bjørn byder velkommen til Råsted!​​

Med verdenen som inspirationskilde har vi sammensat en række spændende retter og eventdesigns, som har skabt opmærksomhed og værdi for arrangører og samarbejdspartnere gennem tiderne.

​Vi stræber på at gøre det samme for dit arrangement – hvad enten det drejer sig om en uformel generalforsamling, reception, firmaevent – eller sponsor/VIP middag, hvor forventningerne gerne må være i top. Vi holder fokus på hvad der er vigtigt for dig og dit arrangement på alle niveauer.

​Placeret ved Holstebro Golfklubs vidunderlige bane i Råsted, kunne det være naturligt at kombinere arrangementet med en tur på banen. Klubben afholder jævnligt større turneringer og Company Days, hvor networking og kundepleje er i fokus.

​Der er også plads til mindre arrangementer, hvor du som sponsor kan invitere dine vigtigste kunder til en oplevelse ud over det sædvanlige. 

Måske du tænker på at give dit personale en Team Building dag med golf og naturen som rammer? I restauranten kan vi sammensætte en beværtningspakke, som vi sammensætter i fællesskab, så besøget for den optimale værdi for alle.

Hvis du finder anledningen, tager vi os af rammerne og implementeringen. Vi har valgt at vise alle priser inklusiv moms. Så fordeler du selv efter arrangementets gældende momsregler.

Med dette byder vi velkommen til Holstebro Golfcafé og Restaurant – Råsted. 

Glæder os til at se jer…​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider:

​​

19/10 til og med 20/12:

Man-fre: 11-15 (Lukket hvis stille)

Lør-søn: lukket

21/10 til og med 28/februar

Ferielukket (Kun lukkede selskaber)

Kontrolrapport

smiley-white

Kontakt os

Restaurant Storådalen

CVR: 32344925

c/o Holstebro Golfklub

Brandsbjergvej 4, Råsted, 7570 Vemb

Google Maps

Telefon: 96 12 62 02

cafe@holstebrogolfklub.dk