Menu-
​sammensætning

Menusammensætning

Sammensæt din helt egen menu. Her er en række af vore mest populære retter...​

Forretter

​Hjemmegraved laks

med variation af dild, plukket salat og sprøde surdejschips

Carpaccio af okseinderlår

med trøffelmayo, oliven, salat og frisk flaget parmesan

Tapas anretning

Spændende charcuteri og laks med saltbagte mandler, syltede urter og tomatiseret aioli

Vol-au-vent​

Også kaldet tarteletten, som vi fylder med høns i asparges

Jomfruhummer suppe

Cremet bisque på jomfruhummer flamberet i cognac (tillæg på 30,- pp)

Hovedretter

​(Tallerkenanrettet første servering og fad anden gang - eller som buffet)

Langtidstilberedt kviecuvette

Kalvesteg med sauterede svampe, sellericreme, sauce Mona Lisa (husets signatursauce) og sæsonens kartofler.

Hvidvinsdampet Laks

Laks dampet i urter og hvidvin med sæsonens kartofler, tilbehør og cremet spinat.​​

Øl braiserede spoleben

Som spareribs - bare med masser af kød, braiseret i mørk øl. Serveres med sæsonens kartofler, tilbehør og rosmarinsauce.

Mjødmarineret skinke

Let sprængt og røget skinke kogt i forskellige urter og trukket i mjød. Serveres med sæsonens kartofler, tilbehør og timiansauce.

Dobbelt hovedretsbuffet

Vælg 2 af ovenstående retter, som serveres fra buffet til det uformelle selskab. Sauce og tilbehør tilpasses buffeten.

​​

Trippel Hovedretsbuffet

Vælg 3 af ovenstående retter, som serveres fra buffet. Sauce og tilbehør tilpasses buffeten (tillæg på 50,-/kuvert).

Confit de Canard

Confiteret andelår med sauce bigarade, rødkålssalat og sæsonens kartofler (tillæg 50,- pp - fås ikke som buffet - kød serveres 1 gang)

Flamberet peberbøf af oksemørbrad

med klassisk pebersauce, bagt tomat, blancherede hericot vertes og sæsonens kartofler (tillæg 80,- pp - fås ikke som buffet - kød serveres 1 gang)

Desserter

Trifli du jour

3-enighed med sæsonens bær, crème chantilly og sprød crumble.

​Gateau Marcel

Mægtig chokoladedessert med vaniljeparfait og sæsonens syrlige kompot.

Islagkage

Sammensat efter hovedpersonens ønsker og trancheret i restauranten.

Kagebuffet

Den uformelle dessert, hvor gæster forsyner sig af en buffet med 3 forskellige slags kager til kaffen.

3-farvet isdessert

Parfait, iscreme og sorbet i forskellige farver og smage - (tillæg på 30,- pp)

Natmad / Tak for i dag - mad

  • Boller med tag selv pålæg og garniturer
  • Tærtebord med grøn salat vendt i sødlig vinaigrette
  • Croissant fyldt med hønsekødsalat eller rejesalat
  • Kartoffel/porre suppe med sprødstegt bacon
  • Hot dogs med det hele

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider Café:

​​

Sommersæson: maj - september

Man-fre: 10-21

Lør-søn: 10-18

Bemærk bordreservation nødvendig, da vi lukker tidligere på stille dage.

Vintersæson: oktober - april

Man-fre: 11-15 - begrænset menu

Lør-søn: lukket

Bemærk bordreservation nødvendig, da vi lukker tidligere på stille dage.

Ferielukket fra jul til og med februar - Dog åbent for arrangementer

Kontrolrapport

smiley-white

Kontakt os

Restaurant Råsted

CVR: 32344925

c/o Holstebro Golfklub

Brandsbjergvej 4, Råsted, 7570 Vemb

Google Maps

Telefon: 96 12 62 02

raasted@holstebrogolfklub.dk