Om os

​Kort om værtsparret

Sandra og Bjørn mødte hinanden i Norge i 2002 og blev gift i Danmark i 2009.

Datteren bor i København og arbejder ligeledes som kok. En stor del af Bjørns familie bor i Holstebro, hvilket var stærkt medvirkende til beslutningen om at søge værtskabsrollen for Golfcaféen i Råsted.

Sammen har Sandra og Bjørn tidligere forpagtet restauranten på Royal Oak i Jels samt restauranten på Enjoy Resorts Rømø. Begge restauranter havde god succes med flotte anmeldelser og fornuftig økonomi.

Sandra og Bjørn er begge blevet introduceret til restaurationsbranchen i midten af 90’erne. Først for knap 10 år siden tog de deres fagbrev på Molskroen. Sandra er kokken mens Bjørn er tjeneren. Begge værdsætter faglig stolthed og god stemning omkring sig.

​Sandra Larsen

Køkkenchef

Sandra er opvokset i Sydamerika, hvor man spiste, hvad der var tilgængeligt på markeder og i naturen. 

Råvarerne var ofte få, hvorfor fantasien spillede en vigtig rolle i optimeringen af smag og kvalitet.

Som 24-årig flyttede Sandra til Norge, hvor hun fik sans for det professionelle køkken i en meget større skala. Flyttede senere til Danmark med Bjørn, hvor de begge blev udlært på gourmetrestauranten Molskroen under stjernekokken Tommy Friis. Sandra har siden samlet erfaringer og inspiration gennem eksempelvis Klassisk Bistro 65 og MASH.​​

Kvalitet, smag og de gode råvarer har højeste fokus for Sandra. Økologiske varer - hvor det giver mening. Menuerne er hele vejen igennem fleksible, så Sandra kan tilpasse garniturer og tilbehør efter sæsonens råvarer. Endelig er der tilberedningerne, hvor tingene tager den tid det nu tager. Eksempelvis tager Sandras signatursauce (Sauce Mona Lisa - opkaldt efter datteren) op til en uge før den er klar til servering. Fonden til saucen laver hun fra bunden - både af hensyn til kontrol, men i høj grad også af hensyn til udnyttelse madspild. Af denne årsag vil hendes saucer smage anderledes alt efter sæson.

​Bjørn Lauridsen

Restaurantchef

Bjørns tidlige barndom er i Canada og flyttede som 6 årig med familien til Danmark, hvor han voksede op som landmandssøn. 

Bjørn hjalp naturligt til på gården samt sin mor med parteringen af grise, når fryseren skulle fyldes op.

Smagen for det gode værtskab fik Bjørn som bartender i det pulserende Aarhusianske cafémiljø. Siden som hovmester på norske luksushoteller og som hotelchef på et større norsk konferencehotel – hvor han i øvrigt mødte Sandra. Efter tjeneruddannelsen fra Molskroen læste Bjørn videre indenfor økonomi, markedsføring og Ledelse. Bjørn er desuden gæstelærer på College 360’s tjenerlinje, hvor han søger at inspirere og forberede de kommende tjenere til branchen.

Bjørns værtskabsstil er stærk faglig – dog med glimt i øjet, så fagligheden kommer helt ned på jorden. Gæsten er altid i fokus – og følges progressivt gennem konceptets forskellige potentialer, så oplevelsen er tilpasset og optimeret til hvert enkelt arrangement. Som faglært tjener har Bjørn god erfaring med logistik og etikette tilknyttet selskaber og events. Til daglig er Bjørn den man møder oftest i restauranten, hvor han sørger for at ingen mangler noget.

Åbningstider:

​​

19/10 til og med 20/12:

Man-fre: 11-15 (Lukket hvis stille)

Lør-søn: lukket

21/10 til og med 28/februar

Ferielukket (Kun lukkede selskaber)

Kontrolrapport

smiley-white

Kontakt os

Holstebro Golfcafé og Restaurant ApS

CVR: 32344925

c/o Holstebro Golfklub

Brandsbjergvej 4, Råsted, 7570 Vemb

Google Maps

Telefon: 96 12 62 02

cafe@holstebrogolfklub.dk